Trött

Jag sitter hemma hos Evelina just nu och ah vi gör inte så mycket ska väl titta på film eller nått.Ingen lust att skriva igentligen så ah hejdå!

Ellinor"osäker"Sjöstedt

Åh.. idag har det inte vart någon toppen dag.Jag vet inte riktigt varför men allting känns helt plötsligt bara konstigt och helt fel.Ingen skön känsla kan jag säga,innebandyn känns helt konstig och tråkig?.Vad händer,jag fattar ingenting.Så ah jag har väl inte så mycket att säga allt är mest pest och pina, men jag LOVAR jag ska
 "kämpa för det jag älskar och aldrig ge upp för det jag tror på!"

Om jag bara gått en annan väg,
det finns inget som kan ändra redan tagna steg.

Grattis!


Grattis till Brorshan som fyller 19 idag!

Ja bilden är gammal;)

SYND!

Sitter här med Evelina nu och vi gör inte mkt,hon klagar på allt som går att klaga på,jag sitter och kollar på lite snygga bilder(slänger in en).Har inget mer att skriva nu.
KyssN

VACKRA!


Lördag

Sitter hemma hos Calle med Evelina nu.Vi gör inte sådär jätte mycket,Calle spelar x-box och Eve sitter och läser vad jag skriver och skrattar såklart!HAHAHA dem mobbar mig för att jag ramlade när jag skulle gå upp från en stol,snacka om att jag är klantig.Måste bara säga att Calles hus är grymt fint.Nä nu ska jag ta och vara lite social,btw Evelina sover hos mig idag så vi hittar nog på någonting kul!
pusshej!

Di rect - Don´t kill me tonight

Övernattning

Övernattning med klassen igår,rätt lyckat faktiskt.Blev väl biljard,kareoke och spökhistorier för det mesta och hahah sen somnar man i två timmar och märker inte att nån ritar på en.Ligger man och lyssnar på musik och blundar då kommer Calle och ska rita en i ansiktet men jag kände pennan och det kittlades som f*n,så man hoppar till och Calle blir grymt rädd.

Dem flesta var uppe hela natten men jag,Simon,Calle och Pontus går in i ett rum och lägger oss och försöker sova.Det gick i 1 och en halv timme sen då tänds lampan och alla får psyk,så man går in i caféterian och lägger sig.Då är man helt plötsligt ritad på benet?

Det var ganska najs att bara sitta och snacka massa,vilket några gjorde.På morgonen orkar nästan ingen gå hem så vi försökte sova i Here  for U rummet,det gick ju som det gick...inte alls.Men efter tusen godnatt så sov väl alla i kanske 10 min eller nått.

<3

"Kämpa för det du älskar,
ge aldrig upp för det du tror på"


=/

Jag har en tanke som snurrar i mitt huvud,
jag vet att sanningen kommer fram...


8B

Sítter i skolan nu.Vi ska lixom sova över här med våran klass som jag kanske har skrivit förut.Men i allafall så sitter det massa och nördar data i datasalen(bland annat jag).Hoppas det blir massa kul,men det tror jag i allafall.Vi har köpt mat från spicy ,gott.Sen nu ska jag nogförsöka vara lite social med klassen.Om jag har tur får jag lite bilder jag kan ladda upp sen,eftersom att jag inte har någon kamera.
Puss på rumpan!

Knock you  down - Keri Hilson

22:00

Ja som sagt var jag på match,det blev 1-1 men jag tycker vi spelade grymt bra!Nu sitter jag och gör ingenting faktiskt.I morgon är det sovmorgon vilket vi ÄLSKAR!Sen efter skolan blir det att sova i skolan,hoppas det blir massa kul.Men nu har jag inget mer att skriva.PUSS

Btw älskar verkligen gitarr spelet i den här låten, Stop and stare- One Republic

Match!

Dra på match när som helst nu ,skriver sen!:)

<3

"Du är den sötaste som finns,du är den finaste jag vet.
Du har allt det där som alla önskar sig, jag diggar dig!"


20.52

Skola först,haha höll på att somna på matten.Snacka om att jag var trött!Vi hade ingen idrott idag så vi slutade klockan 14:00.Blev att dra hem och sova i 45 minuter eller nått.Sen drog jag hem till Daniel somna nästan där med men jag klara mig.Trött dag idag är nog det ända jag kan säga.NO prov i morgon det kommer gå S.Ä.M.S.T!Bra inställning, eller inte,men jag är ju "känd" för att vara negativ.Nånting jag däremot vill ändra på.Men som man brukar säga ett självförtroende kan ta flera år att bygga upp men kan förstöras på 2 sekunder.
R.kelly -I'm the worlds greatest


Outfit

Jag brukar nästan aldrig ha på mig något speciellt i skolan,precis som idag.Så det blev mjukisbyxor och Evelinas skön sköna tröja.


1 dag bara 4 kvar!

Kom hem för ett tag sen.Nu sitter jag och gosar med bebisarna,slänger in en bild på Theo.I skolan hände väl inget speciellt,förutom att jag flög in i en bänk.Hm.. undra vems fel det var?Aja nu väntar jag i allafall på att mamma ska komma hem med vindruvor,hehe bara för att jag älskar det!Sen blir det väl att fixa lite sen drar jag iväg ochkollar på match med Evelina.

En av 4 stycken bebisar.

.

JAG KÄNNER MIG ÄLSKAD,DET KAN DU INTE TA IFRÅN MIG!


skola...

Ny vecka nu då,vilket betyder skola.Ja det blir väl att käka frukost sen drar man till skolan.Efter skolan ska jag nog kika innebandy med Evelina.Det betyder att vi inte har någon träning idag,tåkigt.Nä nu måste jag ta och fixa mig.Skriver när jag kommer hem!


godnatt igen!

Klockan är 04:17 och jag gör ett nytt försök på att sova.godnatt!:)

TOP 10 ENLIGT MIG!

Alex Åkerlund - Utan dina andetag!♥
Jordin Sparks - Walking on snow!♥
Mariah Cary - I want to know what love is!♥
Jesse Mccartney - Best day of my life!♥
Gavin Degraw - In love with a girl!♥
Keri Hilson - Knock you down!♥
The Fray - You found me!♥
Dead by April - What can I say!♥
Nick Lachey - What's left of me!♥
Chris Daughtry - No surprise!♥


Time to sleep!

Måste lugna ner mig nu så det blir att sova,godnatt!

Teleportering by Evelina!


Mobba tills ni dör!HAHA

RUBRIK?

Drar ut nu bilder kommer sen!

Det blev bara en bild;)


Hemma igen med...;D

Är hemma nu och som sagt så har jag kollat på innebandy,först skälby per-ols som slutade 7-5 till skälby.Efter det bar det av till västeråshallen som det ALLTID kommer att heta för mig!Och dit kom Evelina också ,där kollade vi på vib råby och den slutade 15-6 till råby.Så nu sitter jag här med Evelina och vi ska väl hitta på något,Mobilen lever!


Godmorgon!♥

Vaknade för en stund sen,så nu blir det att fixa sig.Sen drar man iväg och kollar på innebandy med pappa&syster.En riktig innebandy familj det är vad min familj är.Vi är i stort sett varje helg iväg och kollar på innebandy eller så spelar man.Men det är bara nice.Aja nu ska jag i allafall ta och fixa mig,men jag slänger in en bild på en av våra söta bebisar!Eller nej juste de går ju inte eftersom att alla mina bilder på datan tydligen har raderats,surt!

Sovdags nu!

Godnatt alla söta små saker!♥

Fredag kväll

Kom hem runt 9 halv 10,tog de lungt åt och sånt.Sen nu har jag nyss badat och suttit på mig mys kläder,skönt!Så de blir en kväll framför datan med musik och lite sånt,ganska soft faktiskt.Måste bara säga att det inte gick så värst bra för mig idag,i allafall inte enligt mig själv.Men om jag frågar andra så säger dem att det gick jätte bra för mig?Man kan ju alltid hoppas att man bara är lite osjälvisk.Men i allafall just nu sitter jag och fixar lite med mina naglar och lyssnar på musik såklart!

Länslagsträning

Ska byta om nu ,sen blire länslagsträning.Skriver mer när jag kommer hem.
Puss&kram

Helg!

Kom nyss hem från skolan så nu är det helg igen,skönt!Just nu är jag med Calle eller ah han är i min syrras rum och kolla på nån film.Hade bara två stycken lektioner idag snacka om skönt!Men jag har inte så mycket att säga nu men jag bjuder på en låt jag gillar väldigt mycket.
The fray-you found me

SOVMORGON!

Sovmorgon och vi älskar´t.Just nu sitter jag och lyssnar på musik och jag kan ta de lungt för jag börjar inte förns 70 min.I dag är det skola till 13:50 sen nångång efter det så är det länslags träning och jag kan nog bara säga att det inte är nånting jag brinner för.Jag älskar att spela innebandy och så men de är inte samma sak om det inte är med ens eget lag.Sen så känner jag mig inte ens så duktig,men jag ska försöka ändra inställning på det så kanske de blir roligt.Nä nu måste jag göra tyska läxan som jag aldrig gjorde igår!
Hare bra så länge!

Designen

Fick syster att fixa blogg designen åt mig.Så snart som möjligt kommer jag börja uppdatera oftare,men just nu är inte bloggen helt klar.Idag var jag i skolan sen åkte jag,Evelina och Evelina och kollade på innebandy match.Hahaha ett gott skratt fick man ju också!Men nu ska jag fippla lite med bloggen och göra läxan jag har till i morgon men vi hörs!
PussN

Bjuder på den "nya" bilden!


Ny start!

Jag ska försöka lära mig blogg.se nu hade jag tänkt.Eftersom att jag själv tycker det är mycket roligare att läsa än blogspot.com.Men nu börjar jag om 20 min så hare bra.
Pusshej


RSS 2.0