<3


Beyonce- Ave Maria


Michelle Branch-Everywhere


3 Doors down- Here without you

jag ryser när jag hör den här låten!♥

00.53

Godnatt!/Es♥

Musik

jag gillar texten

/Es♥

JULLOV!!

Har inte orkat skriva nånting idag,men jag hade skolavslutning inget speciellt med de. Sen drog jag hem då blev det att städa sen åkte jag på träning och vi alla var grymt snygga med shorta och slips. Haha och våran bil är typ sönder så vi åkte på tomgång hem,det gick ju inte snabbt om man säger så. Tog en och en halv timma att komma hem. Har inge mer att säga ska sätta mig och kika tv med päronen nu. Ha det bra!
/Es♥


00.57

Godnatt!/Es♥

Två riktigt bra filmer!


love actually

radio,(google bilder)
Rekomenderar att se båda två;D
/Es♥


19.57

Kom nyss hem från reklamutdelningen,jag säger bara älska fack!!!Hahah typ ingen förstår. Men det är i allafall så att vi delar ut mimer blad på råby i höghus och det betyder springa i trappor. Men inte i alla för i några finns det fack vilket betyder att alla brevlådor är nere så man slipper springa trappor. I morgon är det avslutning sen lov,grymt skönt säger jag bara! Nu ska jag ta och duscha,sätta på mig mys kläder och lyssna på musik. Ha det bra!
/Es♥

Torsdag

Slutade klockan 5 över 1 idag,hade inga vanliga lektionen bara film och städning sen slut. Sen så ska jag inte dela reklam förns klockan 6 ikväll så det är skönt. Nu sitter jag och väntar på att Eve ska komma hit. Men sitter också och lyssnar genom väggen när syster spelar gitarr och sjunger,åh jag älskar det!!Just nu den här låten.
kärlek till låten

/Es♥

Godmorgon!

Blev precis klar,nu väntar jag bara på att Roosa ska komma. Efter skolan blir det att dela reklam så skriver efter det.
Puss/Es♥

23.34

Det blir sängen nu,nattinatti!/Es♥

22.59

Gick ut med hunden idag igen,blev lite bilder också!






/Es♥

16 december

Idag efter skolan så sov jag en stund,sen åt jag sen åkte jag pappa och syster och kika innebandy. Ingen rolig match att se om man säger så. För en stund sen fixade jag naglarna eftersom att syster hade köpt svart nagelack så blev det de. Idag är det en månad kvar tills jag fyller år!



/Es♥

Hittade nån "rolig" sida


16.29

Kom nyss hem från skolan är sjukt trött. Ingen jobbig dag iallafall,så här såg min dag ut..

No-frågesport
Ma-film
So-film
Ty-pyssel
tryggare skola-utvärderings övningar
Profil-va inte med,sovxD

bara jag som älskar att träna till den här låten(?)


Btw jag är godissugen!!!
/Es♥

23.38

Nu ska jag äta macka och dricka oboy herregud vad hungrig jag är! Sen blir det att försöka sova.
Godnatt/Es

läs och lär

Livet är bara värt att leva om man lever för någon...

23.14

Det är...
3 Dagar kvar till julavslutningen
9 Dagar kvar till julafton
12 Dagar kvar till FALUN!!!
16 Dagar kvar till nyår
32 Dagar kvar tills jag fyller år

jätte fin låt


Snö

Kom nyss in och jag måste bara säga hur j*vla underbart det är när det är snö på marken. Älskar att bara vara ute och gå,dessvärre har jag inga vinterskor. Nu har ju faktiskt julkänslan kommit också,men jag saknar lekkänslan man hade förut. Jag älskar att vara ute och leka men nu har man väl kommit in i smink perioden. Då man kanske förstör sminket om man har kul och massa sånt. Men jag orkar faktiskt inte bry mig för visst är det väl härligt när man är ute i snön och "leker". Saknar när man var 8-9år och sa till mamma,jag går ut och leker nu hejdå. Okej men kom hem till t.ex 8. Vart har den känslan tagit vägen(?). Plus att jag vill ha en kamera så att jag kan lägga in finare bilder,mina är ju tagna med mobilen och den kameran suger. Men nu ska jag gå och duscha./Es♥
 

15 December

Gattis på 14 års dagen Roosa!

21.53

Det är snö ute nu det gillar vi stort! Tror faktiskt att jag ska ta och gå ut med hunden,gud vad skönt. Jag är inte ett dugg trött kan ju bero på att jag sov i skolan,tror det eller ej. Men jag vilade lite i kafeterian sen somnade jag på matten när vi tittade på film. Men när jag väl kom hem så gick jag och la mig. Så nu kommer jag inte kunna sova på natten,segt. Nyss kollade jag på en film med pappa "ghost town" riktigt bra faktiskt. Men nu ska jag ta och pallra mig ut med hunden sen blir det duschen sen "sova"./Es

(google bild)

23.55

Klockan är redan 23.55 och jag har bestämt att jag ska vara klar för sovdags kl 00.00,blir att snabba på.
Ha det bra! Godnatt♥


Så söt


23.20

Var ju borta från skolan hela förra veckan.Fick en komentar av en i min klass idag,vart har du varit jag har saknat dig(?)...jag fick ju diska i fredags. Du kunde ha vart borta alla andra dagar men hallå på fredagar får du inte,då får ju jag diska. Hahah det tyckte jag var skit kul xD

Måndag

Här kommer det lite bilder från dagen!






22.05

Jag är inte perfekt,inte snygg och inte söt,
inte heller killarnas första val.
Jag är inte som en fallen stjärna,
Jag blir nog aldrig brud bara tärna.
Jag är ingen prinsessa som ligger på en ärta,
men jag är iallafall en flicka med ett hjärta.


.

Hejsan sitter här och fick nyss reda på att en kille på våran gatan har dött... R.I.P


Ska ta och fixa mig sen blir det att åka till tandläkaren sen direkt till träning/match. Lägger in massa bilder sen.


00.06

Funderar faktiskt på att göra Evelina sällskap nu. Tänkte att man kan somna till denna låt ikväll,så grymt fin låt. Jag börjar tänka på så mycket när jag lyssnar på den och det slutar oftast i tårar.Kanske inte världens skönaste sätt att somna på men det går ju i allafall.
Godnatt!♥


söndagar suuuuger!

Juste kanske ska ta och berätta "reglerna" hemma hos familjen sjöstedt. Jo eftersom att jag och mina syskon sitter alldeles för mycket framför datorn så har vi en dag då vi inte får sitta vi datan,söndag. Den dagen ska tydligen räknas som städ och plugg dag(?).Så det blir inga inlägg på söndagar eller höhö vi brukar ju va lite busiga och sitta vid datan i allafall,men så att ni vet det. Btw söndagar = tv dag,först one tree hill sen gossip girl och efter det filip&fredrik. Så nu vet ni varför jag inte skriver på söndagar.

Lördags mys med bästavän!

Hejsan är med bästavännen just nu och hon sover här,somvanligt dårå. Vi har varit ute och vart med några,tagit lite bilder har vi oxå men nu ska vi ta och dricka tee och spela wii. Pusspuss


Musik♥

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 


Bilden talar för sig själv



Planer för idag:
Äta frokost
Fixa mig
Träffa Evelina
Kolla på vm finalen
TJOCKA GODIS!


02.12

GODNATT

American pie


(Google bild)
Kollade på den igår ,den var helt okej bra men dem andra är bättre!

Skriv vad ní vill,jag kan ändå inte läsa


Behövde verkligen skratta och nu fick jag de!
KLOCKREN!!

Idol 2009

Erik vann!

(google bild)
Var det rätt eller fel som vann(?)
Erik är grym men hade inte haft nånting emot att Calle hade vunnit,gillade båda.Så det blev som det blev,har ingenting emot de.


Jag ryser när jag hör ditt namn,det bara e så

Hejsan har inte bloggat på ett tag det kan ha med att göra att jag har varit sjuk och absolut inte orkat. Men nu är jag igång igen! Har tittat på idol som många andra antar jag(?) Jag satt helt själv eller nej katterna va ju också med mig. Men det har vart skönt att bara var själv,myst med mig själv eller vad man ska säga. Drack tee och tittade på idol,ganska skönt faktiskt. Blir ju mycket hemma själv när mamma,pappa och syster är på vm. Ska ju igentligen också vara där men har varit sjuk och nu är det ändå bara en dag kvar så jag skiter i det. Vem orkar läsa jag slänger in massa olika bilder istället. Lägger in dem från min "middag",bättre sent än aldrig.
KyssN♥







'
Tråkiga bilder ,jo jag vet :/


Bara för att texten stämmer


20.58

Rolle kom nyss in med två stycken skivor till mig som ska fixas,så nu blir det jobb sen är det en match till kvar.Känns som att det blir en sen kväll idag.Jag som redan är grymt trött.Aja pusshej!


Peace

Har inte orkat blogga även fast jag sitter vid datan i stort sätt helatiden. Alla matcher i c hallen bev det nå knas med eller i allafall skivorna så har haft det lungt. Men när det väl kommer skivor så är det bara att jobba.

PUSS

JAG HATAR ER,NI HATAR MIG!

:(

Åhåå sitter och jobbar och sen kommer det folk och skrämmer mig helatiden,:(:(

14.02

Nu är jobbet i full gång.Ett plus är att syster nyss kom hit med en marabou mjölkchoklad,mums!

Innebandy vm

Hejsan,det är brännaren här.Jag sitter här och har inget att göra bara för att en match inte blev färdig eller nått sånt fattar inte riktigt vad snubben menade. Men måste bara säga att jag stör mig grymt mycker på alla som ska lägga sig i att jag är borta från skolan i en vecka. Vad gör det er,det är väl ändå mitt eget ansvar(?) Ja jag är borta från skolan en hel vecka och pappa har snackat med min lärare och han tyckte det var okej bara jag tar reda på vad som ska göras sen. Och det ska jag göra så snälla låt mig bara vara!. Jag har lixom aldrig varit på t.ex semester så då kan jag väl få en vecka ledigt och hur många gånger får man vara med på ett innebandy vm(?). Knappast många så jag tar chansen nu.tack och hejdå!


22.39

Sista skivan nu sen blire att åka hem och sova.
Godnatt!♥

Rubrik(?)

Sitter och lyssnar på musik och bränner skivor.De är nog de mesta jag har gjort idag. Eller jag var ju och kollade på pappas match dem vann med 6-3 eller nått,dem vann i allafall. Nu ska jag fortsätta jobba.
PEACE

Bränner skivor

Hejsan alla glada just nu sitter jag och bränner skivor i västeråshallen,får sitta vid datan och göra vad jag vill medans,chill säger jag bara. Blir troligtvis att göra det hela veckan,vilket betyder att jag får ledigt från skolan. Kommer inte att bli lika mycket bilder under veckan och ni vet ju varför.
Ha det bra!

00.25

Nu ska jag och Evelina ta och titta på film, Love actually.
Sen blir det sova så godnatt!♥

Lördags kväll med Evelina

Sitter här och skriver medans Evelina ligger och as garvar åt exakt allting,haha jag dör.Vi har spelat kort och lyssnat på westlife,gillar´t. Haha vi satt och tänkte på vad udda vi är,massa i våran ålder drar på fester och så men vi sitter hemma och spelar kort och lyssnar på musik.Men de är vilka vi är och vi älskar oss grymt mycket!
Asså seriöst hon ligger på golvet och håller en tyst minut(?)Hon är ju som hon är,just nu väldigt trött.
Slänger in några bilder.




Hemma hos Sjöstedt en lördags kväll


"Vackra bilder"









VI ÄR SÅ VACKRA GUMMAN!


15.24

Kom hem från stan nyss,Eve köpte linne och benvärmare. Själv så köpte jag ingenting följde bara med. Vi träffade Clara och Amanda så vi gick runt lite med dem,haha sen träffade vi Elias också. Så grymt skön kille. Nu ska vi ta och äta och titta på flickan som lekte med elden.

ETT TIPS!!
Kolla bloggen: Mestelsa.blogg.se

Erik och Kalle

Najs eller vad,dem bästa i final.De här måste bli den bästa idolfinalen någonsin. Jag slapp sova på altanen,vilket jag redan visste. Igår kollade jag och Eve på grinchen och tog lite "fina" bilder,lägger upp några av dem i kväll. Nu ska jag ta och fixa mig sen drar jag och Eve till stan. Troligtvis så sover hon hos mig i kväll.
Ha det bra så länge!

Westlife

Asså fy fan vad avis jag är. Jag som håller på att lyssna på massor av westlife låtar sen kollar man på idol och då kommer dom plötsligt upp på scen. Fy fan säger jag bara,jag är så jävla avundsjuk. Jag bara älskar dom.:'|


Kärlekkärlekärlek

ERIK ÄR BÄÄÄÄÄST!


Snacka om att han har utvecklats!,Han är bäst bäst bäst!

Just nu sitter jag med min älskade men dryga kompis(Evelina melin)Och om Erik åker ut så ska jag sova på altanen så fan säger jag bara om han åker ut vilket han inte kommer att göra!
Pusspuss

Hem till bästavän!

Närsom helst kommer Evelinas låssas morfar och hämtar mig sen åker vi och hämtar henne i stallet.Så ha det bra ,det ska jag i allafall ha.
Puss

<3


Fredag

Justja hade ju tyska prov idag,det kändes som att det gick rätt bra. Nöjer mig faktiskt med ett G. Idol idag då,vem ska ut(?) Min favvorit är heltklar Eric. Han är grym! Ska ta och städa mitt rum nu och lyssna på musik,troligtvis westlife. Dem är grymt bra,skulle jag beskriva min musikstil med ett band skulle jag lätt säga westlife.
Puss på er!

Snyggare i brunt(google bilder)

Bara att kolla på bilden så förstår man att han är grym!

Bilder från olika dagar



Nollan på rasten är najs,förutom att Calle fuskar;D

Ful men grymt skön tröja

Suddig bild

Haha varför inte använda ögonfransböjaren om munsårs tuben är slut(?)
Funkar faktiskt.

Kolbullar Made by:Marcus och Ellinor

"Johan Fredriksson"

Cp internetttttt!

Skulle ju skriva igår när jag kom hem men internet fungerade inte(?).så det gick inte.Hade konfirmation igår det var ganska najs.Vi blandade grupperna,vilket vi inte brukar göra.På ungdomskvällen blev det lite karaoke och telefon.Idag så vaknade jag kvart i 8 när vi börjar 8,duktig måste jag bara säga.Nu ska jag titta på film med syster sen i kväll sover jag nog hos Evelina.Skriver senare.


Busig

Hejsan hoppsan just nu sitter jag i datasalen i skolan och jobbar med so.Inte så kul men är snart klar så det är skönt.Hehe jobbigt läge vaknade klockan 8.00 när jag började 8.25.Men jag kom i tid i allafall,skills.Nä nu måste jag fortsätta jobba så jag blir klar.Skriver när jag kommer hem.

Inga läxor!!!

Grymt skönt för har typ inga läxor,eller jo visst det har jag men antingen kan jag allt redan eller så har jag gjort dem redan.Superduper skönt!Nånting som inte är lika skönt är att jag inte mår så där jätte bra.Inte att jag är sjuk eller nånting sånt utan att allting bara känns jobbigt och så.Men nu ska jag ta och lyssna på musik sen sova.
GODNATT!

20.29

Hejsan!
Idag var det skola,på matten så luktade det verkligen skit,usch.Jag orkade verkligen inte jobba,matte suger(?)Haha bara för att jag tycker det finns en skit söt kille i matteboken,men det tycker ingen annan.Efter skolan drog jag i allafall hem till Linda gud vad fin hon har det,vi satt vi datan och lite sånt.Hann inte vara så länge eftersom att jag slutade 16.10 och hade träning.Så nu har jag precis kommit ut ur duschen.Träningen var helt ok men stör mig grymt mycket på en viss person,men försöker att glömma det.Nu ska jag ta och äta och kika film med familjen,myspys.

Min "roliga" mattelektion

You found me

Godmorgon!

Är ni lika pigga som jag(?),tror inte de va.Jag är faktiskt grymt pigg det kan ha göra med att jag gjorde klart So:n igår,då blir jag pigg och glad.Nu ska jag ta och fixa mig sen kolla på julkalendern.Efter de blir det att dra till skolan,slutar 16.10.Efter skolan ska jag vara med Linda en stund sen blire träning med mina älsklingar!
Puss&kram

Lyssna,grymt bra!


22.40

Orkade aldrig göra klart So:n idag,så får väl ta och göra det nu.Det är tråkigt men jag klarar det nog med lite westlife musik.Efter de blir det att sussa kudden,så godnatt!♥

Life after you

Kärlek till låten!♥

Ny header!

Hejsan hoppsan!
Har fixat och trixat med headern nu,blev ganska nöjd så nu får den se ut så här ett tag.Var på träning idag hehe även fast jag kanske inte fick eftersom att jag inte var i skolan.Men i allafall så körde vi smålags spel,kul men jag var nära på att få ett riktigt utbrott...Efter träningen stannade jag och min syster kvar och väntade på att pappa skulle komma och hämta oss,då passade jag på att rita lite fint.Här får ni se en bild på mitt "fina" konstverk.

Hiss&Diss by:ellinor

HISS:
Innebandy,man träffar kompisar samtidigt som man tränar och rör på sig.Samtidigt glömmer man skolan och skit som händer.Kan det bli skönare,inte enligt mig i allafall.Det kanske är så med sport överhuvudtaget,vilket är skönt.Men innebandy enligt mig.
puss på innebandy!




DISS:
Kläder,visst det är klart att jag gillar kläder men jag menar alla går runt och ser likadana ut(?)Har man nånting annurlunda på sig går alla och kollar snett på en(?)Bara tråkigt,ibland kan man inte ens se skillnad på olika människor.I stortsätt alla går med leggins och converse,det är fint men inte när alla har det.
Det dissar jag stort!

Google bild

1 December

1 December vilket betyder choklad,23 dagar till julafton.Men jag känner ingen som helst julkänsla,tummen ner för de.Eftersom att det inte blev någon skola för mig idag så ska jag plugga men nyss så gjorde jag en kladdkaka,mums.Lägger in bild sen I promise.Bakad med kärlek.

Boston-Augustana♥


Huvudvärk

Ingen skola för mig idag pga grymt jobbig huvudvärk.Så nu ska jag försöka sova och senare om de är bättre ska jag plugga.

RSS 2.0